Image
Image
Image

 

 

 

 

WERKWIJZE

 

U kunt bij Lavicis met uw coachingsvraag aan de slag. U kunt worden doorverwezen door uw werkgever, u kunt ook zelf met Lavicis in zee gaan. Voor de werkwijze maakt dit geen verschil.


In een eerste gesprek maken u en uw coach kennis met elkaar. Over en weer zullen we elkaar bevragen. De coach vraagt waarom en met welke vraag u aanklopt en zij zal ingaan op uw situatie om een duidelijke coachingsvraag te formuleren. U en de coach werken samen op basis van gelijkwaardigheid. "In dialoog scherpt men de ziel". Tijdens de gesprekken zal de coachingsvraag centraal blijven staan. Deze gesprekken zijn altijd gericht op beantwoording van de coachingsvraag. Dit betekent meestal dat werk, persoonlijkheid, privésituatie en balans, gespreksonderwerpen zullen zijn.

 

De gesprekken met uw coach hebben tot doel om u sterker te maken in voor u moeilijk te hanteren situaties. Het aantal gesprekken is afhankelijk van uw opdracht of die van de werkgever en van de inschatting van de coach. Na het kennismakingsgesprek wordt een offerte opgesteld. Na ondertekening door de opdrachtgever gaat de begeleiding van start.