Ervaring 20

"Toen ik enkele jaren geleden bij Frances aanklopte voor een loopbaantraject was ik er slecht aan toe. Ik was uitgevallen met een burn-out en ik wist dat het anders moest, maar hoe? In de eerste maanden wilde ik hard vooruit, maar Frances leerde mij op de rem staan. Mijn hoofd wilde dat wat destructief was, maar Frances leerde mij met mijn hart te voelen en zelfcompassie in te zetten.
Inmiddels ben ik bijna 2,5 jaar verder en merk ik de verandering in mezelf. Ik maak bewuster keuzes en heb geleerd beter voor mezelf te zorgen. Ook ben ik een stuk rustiger en hoef ik niet meer zoveel.
Hoewel ik aanvankelijk dacht dat de verandering van buitenaf moest komen (mijn werk moest anders, mijn leven moest veranderen) ben ik gaan inzien dat daarvoor eerst een verandering in mijzelf moest ontstaan. Vanuit deze verandering maak ik andere keuzes, keuzes die beter bij mijn leven van nu passen. Dat daarmee de wereld om mij heen er ook anders uit is gaan zien had ik een paar jaar geleden niet kunnen bedenken. Frances voelde feilloos aan wat ik nodig had om er uit te komen. Haar hulp bood mij niet een pakket met oplossingen, maar een pakket met zelfinzichten waarmee ik een leven verder kan."