Over mij

Ik ben Frances Jonkers, loopbaan- en levenscoach én eigenaar van Lavicis.
Mijn persoonlijke eigenschappen kenmerken mijn bedrijfsfilosofie, dat vind ik belangrijk. Zo ben ik aandachtig, intuïtief, warm, gericht op de cliënt in de context van leven en werk. Op deze wijze ervaren mensen de steun van iemand die náást ze staat. Dat helpt om iemand beter in zijn of haar kracht te zetten en om constructief te kunnen werken aan een toekomst.


Werkwijze Lavicis

Sinds juni 2010 werk ik als zelfstandig coach onder de naam Lavicis. Ik werk vanuit de visie dat loopbaan- en levensvragen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.
Vaak is de aanleiding om contact met mij te zoeken werkgerelateerd. Heel snel in een traject ontdekken cliënten dat er ook een persoonlijk deel is dat aandacht verdient. Wat belangrijk is, is dat door beide kanten te onderzoeken er een snellere balans-herstel plaatsvindt.
Mijn werkwijze onderscheidt zich daarom door een 'holistische' benadering. Ik werk niet alleen met een symptoom, maar met de mens als geheel. Het 'symptoom' kan zich voordoen in een werksituatie, maar ook in het persoonlijke leven. Daarnaast hanteer ik een eclectische werkvorm. Dat betekent dat ik verschillende methoden combineer en datgene kies wat het best past bij de vraag en bij iemands persoonlijkheid.

De methoden waarmee ik werk zijn:

  • gesprek
  • oefeningen
  • systemische benadering
  • energetisch werk.

Ik zorg dat iemand inzicht krijgt in zijn of haar eigen patronen, want dan wordt het ook mogelijk om duurzame verandering te bewerkstelligen. Van de vele cliënten die ik inmiddels heb begeleid, kun je op de pagina 'ervaringen' lezen ze hoe ze mijn begeleiding hebben ondervonden en wat het ze heeft gebracht.

Lees hier over de ervaringen van cliënten met Lavicis


Voor wie?

Loop je aan tegen vragen, problemen of patronen waarbij je niet weet waar je moet beginnen?
Voel je vrij om contact met me op te nemen.

Mijn cliënten hebben zeer uiteenlopende achtergronden. Ook mensen die (tijdelijk) uitgevallen zijn in het werkproces wegens ziekte of werkloosheid worden door Lavicis begeleid.

Veel voorkomende achtergronden: