Omgaan met veranderingen

Een baan verliezen, belemmerende overtuigingen, een scheiding, er kunnen veel aspecten in je leven zijn die om verandering vragen. Soms komt dit ongewild op je af, maar soms voel je diep in jezelf dat je niet bezig bent op een manier waar je gelukkig van wordt.
We hebben onszelf getraind in het onderdrukken van ons "onderbuikgevoel". Dit onderdrukken geeft op zijn minst een gevoel van onbehagen en is vaak ongezond. Op termijn kan het leiden tot uitval of ziekte.

 

Herken jij het gevoel dat je iets veranderen wilt, maar je weet niet wat en hoe?


Begeleiding door Lavicis is ondersteunend om de door jou gewenste veranderingen nu eindelijk vorm te kunnen geven. 


Het leven is niet statisch, je ontwikkelt en leert jezelf steeds beter kennen. Soms ben je een weg ingeslagen in je leven die na verloop van tijd niet meer bij je past.
De stap om te veranderen is vaak een moeilijke, omdat we gewend zijn om ons te conformeren aan anderen of aan ongeschreven regels. Voelt dit onconmfortabel en wil je graag andere keuzes maken, dan ben jij degene die iets aan de situatie kan veranderen.
Onder begeleiding van Lavicis zul je onderzoeken welke verandering er nodig is. Dit kan verandering van werk inhouden of misschien een scheiding. Misschien wil je nu eindelijk die langgekoesterde droom realiseren? Je werk stopt en je weet niet hoe je verder moet?
Jouw keuzes zijn leidend, of je nu gekozen hebt voor de verandering of niet. Lavicis begeleidt je in het omgaan ermee zodat jouw leven weer als een passende jas gaat aanvoelen.