Blogs

In de twaalf jaar dat ik mijn praktijk heb maak ik met mijn cliënten veel mee. Maar ook in mijn persoonlijke leven. In het voorjaar van 2022 voelde ik me uitgenodigd om over deze ervaringen blogs te gaan schrijven.

 

Deze verhalen bieden herkenning maar ook steun, zorgen voor verbinding en laten je meelezen hoe ik in mijn praktijk te werk ga, maar ook als persoon naar het leven kijk.

 

De blogs kan je op deze pagina en op social media lezen. De verhalen zijn heel divers, maar ze hebben ook veel met elkaar gemeen. Vaak komt het er op neer dat ontwikkeling en groei niet gaan zonder schuring, pijn, conflict of ontstaat doordat gewoon iemand je een vraag stelt.

 

Heb je na het lezen van een blog een vraag of wil je in contact komen? Dat kan via het contactformulier

Op de ‘over mij’ pagina lees je meer over wie ik ben en hoe ik kijk.