secure base Coaching

Een Secure Base is een bron waardoor we ons welkom voelen (caring) en die ons inspireert en aanmoedigt om in verbinding de uitdagingen die het leven biedt aan te gaan (daring).

 

de vraag achter de vraag

Als Secure Base Coach ben ik altijd benieuwd naar de vraag achter je vraag. Dus bij bijvoorbeeld de vraag: wat is mijn volgende stap op werkgebied ? zal ik je helpen om naast het antwoord op deze vraag te vinden, ook te kijken wat stagnatie veroorzaakt, wat het lastig voor je maakt om deze vraag onbevangen te kunnen beantwoorden. Mijn ervaring is dat verliezen die je hebt geleden in je leven je hebben leren overleven, waardoor je een deel van jezelf in de schaduw hebt laten staan. Niet bewust, dat gaat vanzelf en wordt veroorzaakt door de omstandigheden. Het goede nieuws is dat die ‘vergeten’ delen niet echt weg zijn. Samen kunnen we ze weer zichtbaar maken. Ik moedig je aan en help je om de stappen te zetten, zo klein of zo groot als bij jou past, om weer anders verder te kunnen gaan.

Resultaat

De begeleidingssessies zijn een combinatie van gesprek, systemische en energetische benadering. Meer inzicht, meer regie, meer welzijn, levenslust en vreugde in je leven is wat secure base coaching jou oplevert.